Gündemİzmir Haberleri

İzmir’de kan donduran kadın cinayeti! 5 aylık hamile 17 yaşındaki Sezen Ünlü öldürüldü

İzmir‘in Konak ilçesinde kan donduran kadın cinayeti... 5 aylık hamile 17 yaşındaki Sezen Ünlü, sokak ortasında 3 aydır ayrı yaşadığı dini nikahlı eşi Anıl Y. (24) tarafından 16 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Öte yandan zanlı kısa süre içinde yakalandı.

Olay, saat 23.00 sıralarında ilçeye bağlı Güney Mahallesi 1158 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, 5 aylık hamile olan Sezen Ünlü (17), sokakta yürüdüğü sırada, arkasından gelen ve 3 aydır ayrı yaşadığı dini nikahlı eşi Anıl Y. (24) tarafından bıçaklandı. Saldırgan Anıl Y. ise olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Sezen Ünlü, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sezen Ünlü, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

YAKALANDI

Olaydan sonra kaçan saldırganın eşkalini belirleyen polis ekipleri, koordineli çalışarak sokak sokak şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı sivil polis ekipleri, şüpheliyi kısa sürede yakalayarak, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim etti.

16 YERİNDEN BIÇAKLADI

Anıl Y.’nin bıçaklı saldırısına maruz kalan Sezen Ünlü’nün, vücuduna 16 bıçak darbesi aldığı öğrenildi. Sezen Ünlü’nün ölümü yakınları yasa boğarken, karnındaki bebeğin de öldüğü öğrenildi.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI YÜREK YAKTI

Sezen Ünlü’nün bir süre önce sosyal medyada Sezen Aksu’nun Kaçak adlı şarkısını paylaştığı görülürken, “Bir daha bu yolları aynı hevesle yürür müyüm, kim bilir ne bekliyor kalır mıyım, ölür müyüm” sözleri dikkat çekti. Ayrıca hamilelik fotoğrafını paylaşan Ünlü’nün “Sabırsızlıkla bekliyorum seni bebeğim” yazılı not düştüğü paylaşımı da yürek burktu.

KISKANÇLIK YÜZÜNDEN ÖLDÜRMÜŞ

Sezen Ünlü’nün cansız bedeni, savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis tarafından olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, emniyete götürülen şüphelinin ilk ifadesinde, cinayeti kıskançlık yüzünden işlediğini söylediği öğrenildi.