Ekonomiİzmir Haberleri

İzmir’de iş yeri arayanların dikkatine: Albaraka Türk Katılım Bankası, Konak’ta 55 metrekarelik dükkanı satışa sundu!

Albaraka Türk Katılım Bankası kendi platformu Albaraka Gayrimenkul üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurarak, İzmir ilinde uygun fiyatlı gayrimenkul satışı gerçekleştireceğini bildirdi.

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI’NDAN YENİ İHALE DUYURUSU!

Ülkemizin önemli katılım bankalarından birisi olan ve son dönemlerde ekonomi piyasalarında gelişen olumsuz faktörlere karşı tüketicilerin yanlarında yer almaya çalışan Albaraka Türk Katılım Bankası, geliştirdiği kampanyalar ve sunduğu finansman hizmetleri ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Yeni yıla girildiğinden bu yana pek çok farklı kategori altında birbirinden avantajlı kampanyalar geliştirerek hem mevcut müşterilerinin hem de potansiyel müşterilerinin bütçelerini ferahlatmayı hedefleyen Albaraka Türk Katılım Bankası, bu kez de artan emlak fiyatlarına karşı vatandaşların yanlarında yer aldığını bildirdi.

Albaraka Türk Katılım Bankası, elinde bulunan icralık gayrimenkullerin uygun fiyatlardan satışa sunulabilmesi amacı ile geliştirmiş olduğu Albaraka Gayrimenkul platformu üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini bildirdi. Söz konusu yeni ihale kapsamında İzmir’de icralık gayrimenkul satışı yapacağını bildiren katılım bankası, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI’NDAN İZMİR KONAK’TA SATILIK İŞ YERİ İLANI!

Albaraka Türk Katılım Bankası kendi ihale platformu Albaraka Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu yeni ihale kapsamında İzmir ilinin Konak ilçesinde bulunan bir icralık gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurarak, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Albaraka Gayrimenkul platformu üzerinden düzenlenmiş olan ihaleye konu olan icralık gayrimenkulün, 1+1 büyüklüğünde bir iş yeri olduğu öğrenildi. Tam hisse ile satışta olan 55 metrekarelik iş yeri için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifi, 700 bin TL olarak açıklandı.

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI İZMİR İHALESİNİN AYRINTILARI

Albaraka Türk Katılım Bankası’nın İzmir ilinin Konak ilçesinde satışa sunmuş olduğu icralık iş yeri için fiyat teklifi sunmak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, Albaraka Gayrimenkul platformuna girerek ilgili teklif formunu doldurmaları ve online olarak katılım bankasına iletmeleri gerekmektedir.