İzmir Haberleri

İzmir’de, iki gündür haber alınamayan kadın evinde ölü bulundu

İzmir'in Bayraklı ilçesinde yaşayan 3 çocuk annesi Tuğba K. evinde ölü bulundu.

İzmir’in Bayraklı ilçesinde yaşayan Tuğba K.’den iki gündür haber alınamıyordu. Çevresinin ve akrabalarının merakı üzerine evine gidildiğinde 3 çocuk annesi kadının evinde ölü olduğu tespit edildi.

Adalet Mahallesi’ndeki bir binada oturan evli ve 3 çocuk annesi Tuğba K.’dan haber alamayan yakınları, durumdan şüphelenerek evine gitti. Tuğba K.’nın kapıyı açmaması üzerine, yakınları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, Tuğba K.’nın evine girdi. Yapılan incelemede, talihsiz kadının hareketsiz şekilde yatarken bulundu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Tuğba K.’nın öldüğü belirlendi. Öte yandan, epilepsi hastası olduğu öğrenilen Tuğba K.’nın eşi ve çocuklarının iki gün önce Kütahya’ya gittiği ve Tuğba K.’nın evde yalnız kaldığı öğrenildi.

Tuğba K.’nın cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Tuğba K.’nın kesin ölüm nedeni, yapılacak olan otopsinin ardından belirlenecek. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.