Gündemİzmir Haberleri

İzmir’de hava nasıl olacak? Meteoroloji’den 29 Haziran hava durumu açıklaması

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 29 Haziran hava durumu verileri resmi internet sitesinde paylaşıldı. Vatandaşlar tarafından hava durumu haberleri merakla araştırılıyor. Meteoroloji'nin verilerine göre, Ege Bölgesi geneli az bulutlu ve açık geçerken, öğle saatlerinden sonra Bolu, Giresun'un iç kesimleri, Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin’in kıyı, Hakkari ve Van’ın doğu ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Peki, İzmir'de hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından resmi internet sitesinde 29 Haziran hava durumu raporu yayımlandı. Vatandaşlar tarafından hava durumu haberleri merakla araştırılıyor. Alınan verilere göre, Ege Bölgesi geneli az bulutlu ve açık geçecek. Hava sıcaklığı İzmir’de 34 dereceyi gösterecek.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgar kuzeybatı ve kuzeydoğudan orta kuvvette esecek.

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bolu, Giresun’un iç kesimleri, Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin’in kıyı, Hakkari ve Van’ın doğu ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

EGE BÖLGESİ’NDE HAVA NASIL OLACAK?

Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DENİZLİ °C, 38°C
Az bulutlu ve açık, öğleden sonra yer yer parçalı bulutlu

İZMİR °C, 34°C
Az bulutlu ve açık

KÜTAHYA °C, 30°C
Az bulutlu ve açık

MUĞLA °C, 36°C
Az bulutlu ve açık, öğleden sonra iç kesimleri parçalı bulutlu