Ege HaberleriGündemİzmir Haberleri

İzmir’de hava nasıl olacak? Meteoroloji’den 27 Temmuz hava durumu açıklaması

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 27 Temmuz hava durumu raporu resmi internet sitesinde yayımlandı. Alınan verilere göre, Ege Bölgesi genelinde hava az bulutlu ve açık geçerken, bazı iller için sağanak yağış uyarısı yapıldı. Peki, İzmir'de hava nasıl olacak? İşte 27 Temmuz hava durumu tahminleri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 27 Temmuz hava durumu verileri paylaşıldı. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi geneli az bulutlu ve açık geçecek. Öte yandan Kars, Ardahan çevreleri ile Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin’in iç kesimleri ile yarın (Salı) Doğu Karadeniz kıyılarının yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında Ege Bölgesi genelinde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar bölgemizin kuzeyinde kuzey ve kuzeydoğu, güneyinde kuzey ve batı yönlerden orta kuvvette esecek.

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, bugün (Pazartesi)Kars, Ardahan çevreleri ile Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin’in iç kesimleri ile yarın (Salı) Doğu Karadeniz kıyılarının yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İZMİR °C, 34°C
Az bulutlu ve açık

KÜTAHYA °C, 31°C
Az bulutlu ve açık

MANİSA °C, 37°C
Az bulutlu ve açık

MUĞLA °C, 37°C
Az bulutlu ve açık