İzmir Haberleri

İzmir’de Hamza bebek için voleybol turnuvası yapılıyor

İzmir'de Türkiye Voleybol Federasyonu'nun (TVF) katkılarıyla, SMA hastası Hamza bebek için voleybol turnuvası düzenleniyor.

SMA hastası Hamza bebek için İzmir’de kollar sıvanıyor. İzmir’in köklü kulüpleri, hamza bebeğe yardım amaçlı amaçlı organize edilen voleybol turnuvasında bir araya gelecek.

İzmir TVF Atatürk Voleybol Salonu Sigorta Shop Spor Kompleksi’nde 3-4 Ekim’de gerçekleşecek turnuvaya Sigorta Shop Kalecik Belediye, Karşıyaka, Göztepe ve İzmirspor’un kadın A takımları katılacak. Organizasyonda toplanan tüm bağışlar Hamza bebeğin tedavisinde kullanılacak. Turnuva TVF Voleybol TV Youtube hesabından canlı yayınlanacak.Hem Sigorta Shop’un İzmir Atatürk Voleybol Salonu’na yapmış olduğu isim sponsorluğunun hem de SMA hastası Hamza bebek için organize edilecek turnuvanın tüm detaylarının paylaşılacağı basın toplantısı, cuma günü saat 11.00’de TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve Sigorta Shop CEO’su Aydın Kaya’nın katılımıyla gerçekleşecek. Basın toplantısında Kalecik Belediye kaptanı Cansu Hoag, İzmirspor kaptanı Buse Karadan, Karşıyaka kaptanı Ece Kozdere, Göztepe kaptanı Gülsüm Alp de yer alacak. Turnuvada cumartesi günü saat 13.00’te Sigorta Shop Kalecik Bld-İzmirspor, 16.00’da Karşıyaka-Göztepe, pazar günü ise üçüncülük ve final maçı oynanacak.