Genelİzmir Haberleri

İzmir’de geceyi kundaklama sesi böldü!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde geceyi kundaklama sesi böldü. Zihinsel engelli olduğu belirtilen vatandaş üç aracı kundaklama iddiası ile gözaltına alındı.

İzmir’e bağlı Karşıyaka ilçesinde, 3 aracı kundakladığı iddia edilen, zihinsel engelli vatandaş, güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay gece saatlerinde Yalı Mahallesi 6494 sokak üzerinde meydana geldi. Park halindeki 45 SB 3590 plakalı minibüsün yandığını gören vatandaşlar durumu ekiplere bildirdi. Bu sırada alevler, 35 AC 5942 plakalı araca da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçlardaki yangını kontrol altına aldı.

1 ARAÇ DAHA ALEV ALDI

Olayın kundaklama olabileceği üzerinde duran ekiplerin araştırma yaptığı esnada, sokağa yakın olan 6285 sokakta bir aracın daha yandığı öğrenildi. Olay yerine giden ekipler, otomobile yangın tüpleriyle müdahale ederken, sokakta kaçmaya çalışan zihinsel engelli 1 kişiyi de yakalayarak gözaltına aldı. Otomobil de kullanılamaz hale gelirken, ismi henüz belirlenemeyen zihinsel engelli kişinin araçları yakıp kaçtığı öne sürüldü.