Ege HaberleriGündemİzmir Haberleri

İzmir’de Feci Cinayet! Annesini Bıçakladı

İzmir, Karabağlarda henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten oğluyla tartışan kadın cinnet geçiren oğlu tarafından kalbinden bıçaklandı. Kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Göğsünden Bıçaklanan Kadın Yaşamını Yitirdi

Olay, İzmir’in Karabağlar ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi. 509/6 Sokak’ta bulunan bir dairede gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, S.Y. ile oğlu A.E. arasında henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışmada öfkelenen A.E. annesini göğsünden bıçakladı. Kadın kanlar içinde yere yığılırken annesini bıçaklayan zanlı durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kadını ambulansla  Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Ağır yaralanan kadın burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

İlk İfadesi Ortaya Çıktı

Bu sırada annesini bıçaklayan A.E. polis ekiplerince gözaltına alındı. İlk ifadesinde alkol kullandığı sırada annesi ile tartışmaya başladığını ardından sinirlenerek oturma odasında bulunan cam sehpayı yumrukladığını daha sonra ise nereden aldığını bilmediği bir bıçakla da annesini bıçakladığını ifade ettiği öğrenildi.