Gündemİzmir Haberleri

İzmir’de engelli çocuğa komşusu tarafından tecavüz edildi!

İzmir Gaziemir ilçesinde Turan Ş. isimli şahıs mahalleden komşusunun kızı olan 6 yaşındaki Y.B'ye cinsel istismarda bulundu. Turan Ş.'yi linç etmek isteyen mahalleli, istismarcı adamın evini yakmaya kalktı.

İzmir’de utanç verici bir olay gerçekleşti. İzmir Gaziemir’e bağlı Sarnıç Mahallesi’nde yaşayan ve mahallede bakkal işletmeciliği yaptığı öğrenilen Turan Ş. mahalleden komşusunun küçük kızını kandırarak tecavüz etti. İddiaya göre Turan Ş., kız çocuğuna “Gel sana arka bahçedeki kümesten yumurta vereyim” diyerek tecavüz etti. Tecavüze uğrayan küçük Y.B. olayı babasına anlattı. Baba olayı duyar duymaz Turan Ş.’nin evine giderek kavga etti.

MAHALLELİ EVİ ATEŞE VERMEYE KALKTI

Olayın duyulması üzerine Sarnıç’ta yaşayan mahalleli ayaklandı. Engelli olduğu öğrenilen 6 yaşındaki Y.B.’ye cinsel istismarda bulunan Turan Ş.’yi linç etmek isteyen mahalleli evin camlarını ve kapılarını kırdı. Turan Ş.’yi linç etme girişimi, yoğun güvenlik önlemleri altında şahsın evden kaçırılmasıyla son buldu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, evi yakmaya çalışan mahalleliye polis engel oldu.

Turan Ş.’nin savcılıktaki işlemlerinin sürdürüldüğü öğrenildi.

Küçük kızın ise tedavi amaçlı olarak hastaneye kaldırıldığı ve kesin sonuç için Adli Tıp Raporu’nun beklendiği öğrenildi.

MELİS BAKIRMEKİK / ÖZEL HABER