İzmir Haberleri

İzmir’de endişelendiren görüntü! Koronavirüs tedbirleri unutuldu

Koronavirüs vakalarının son günlerde artış gösterdiği İzmir'de endişelendiren görüntüler ortaya çıktı. Karşıyaka ilçesinde kurulan Bostanlı Halk Pazarı'nda alışveriş yapan vatandaşlar koronavirüs kurallarını hiçe saydı. Pazardaki vatandaşların sosyal mesafe kuralına uymadığı görüldü. 

Koronavirüsle mücadele devam ederken son günlerde İzmir’de de vaka sayılarında artış yaşandı. Vakaların artışına rağmen Karşıyaka ilçesinde kurulan Bostanlı Halk Pazarı’nda alışveriş yapan vatandaşlar koronavirüs kurallarını hiçe saydı. Pazardaki vatandaşların sosyal mesafe kuralına uymadığı görüldü.

Özellikle kadınların yoğun olarak tercih ettiği Bostanlı Halk Pazarı’nda; ev eşyasından giyime, zücaciyeden yiyecek gibi birçok ürüne uygun fiyatlarla ulaşabiliyor. Bu nedenle pazar kurulduğunda yoğun ilgi görüyor.

Pazarda alışveriş yapan vatandaşların, sosyal mesafeye uymadıkları görüldü. Pazar alışverişini yaptıktan sonra otobüs durağında evine gitmek isteyen bazı vatandaşlar da yine benzer görüntüler ortaya koydu.

İşte o görüntüler;