İzmir'de bir düğünde bıçaklı ve silahlı kavga meydana geldi. İki grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Meydana gelen olay sonucunda 2 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Seferihisar Belediyesi’ne rüşvet soruşturması: Belediye Başkanı İsmail Yetişkin tutuklandı!
Seferihisar Belediyesi’ne rüşvet soruşturması: Belediye Başkanı İsmail Yetişkin tutuklandı!
İçeriği Görüntüle

SİLAHLI, BIÇAKLI KAVGA ÇIKTI

Olay, İzmir'in Ödemiş ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Kayaköy Mahallesi'ndeki düğün salonunun bahçesinde, iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Meydana gelen kavgada H.G. (21) silahla, H.K. ise (31) bıçakla yaralandı.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ödemiş Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Jandarma ekipleri, olayla ilgili C.K, A.P. ve C.K'yi gözaltına aldı.