Gündemİzmir Haberleri

İzmir’de dehşet: 21 yaşındaki genç silahlı saldırıya uğradı!

İzmir’in Karabağlar ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. 21 yaşındaki genç, silahlı saldırıya uğradı. Yaşadığı evin önünde 2 kişi tarafından silahlı saldırıya uğrayan kişi ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan genç, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Korkunç olay, saat 23.30 sıralarında İzmir’in Karabağlar ilçesinde Umut Mahallesi 3837 Sokak’ta meydana geldi. Alınan bilgilere göre,
kısa bir süre önce cezaevinden çıkan evli ve bir çocuk babası Kadir Ç. (21), yaşadığı evin önünde motosikletli iki kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Kadir Ç., art arda tabanca ile açılan ateş sonucu karnından vurularak kanlar içerisinde yere yığılırken, şüpheliler motosiklet ile hızla olay yerinden kaçtı.

AĞIR YARALANDI

İhbar üzerine adrese gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı genç, ambulansa alınarak Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ameliyata alınan Kadir Ç.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan, saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerden birisinin M.K., olduğu ileri sürülürken, kaçan şüphelileri yakalamak için polis ekiplerince başlatılan geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü belirtildi.