Magazin

İzmir’de çekilen Ada Masalı dizisi hangi gün, hangi kanalda, oyuncuları kimler?

Ada Masalı dizisinin 15 Haziran Salı günü Star ekranlarında yayınlanmaya başlayacağı açıklandı. Dizi 20.00’de seyircilerle buluşacak. Ada Masalı dizisi İzmir’de Sığırcık ilçesinde çekiliyor.

Dizinin konusu

Haziran, hayal ettiği Tokyo’daki pozisyon için patronuyla konuşur. Ancak isteğinin gerçekleşmesi için patronuna yardım etmesi gerekir. Kırlangıç Adası’na gidip arsasını satmamak için direnen, Ada’nın da gelişiminin önünü tıkayan huysuz adamın bir açığını bulmak zorunda kalacaktır.

Arazi’ye giden Haziran, Poyraz ile tanışır. Poyraz, Haziran’ı turist kafilesiyle birlikte fabrikadan yollamaya çalışır. İyi bir şekilde tanışmayan ikili birbirine gıcık olur. Patronunun talep ettiği bilgiye ulaşan Haziran geri döner. Yolculuk esnasında uzun zamandır görmediği teyzesine rastlar.

Vapuru kaçıran Haziran, Ada’da kalmak zorundadır. Olayların hızına yetişemeyen Haziran kendini Poyraz’la dans yarışmasında dans ederken bulur. Yaşadıklarının sonucunda patronu tarafından oyuna getirildiğini farkına varır.

Poyraz’a zarar verdiğini anlayan Haziran, neden olduğu hatayı düzeltmek ister. Bu hatayı düzeltmek için Poyraz’a bir teklif yapmayı planlar.

Oyuncu kadrosu

  • Ayça Ayşin Turan
  • Alp Navruz’un
  • İpek Tenolcay
  • Nihan Büyükağaç
  • Bülent Çolak
  • Cem Anıl Kenar
  • Beril Pozam
  • Özge Demirtel
  • Rami Narin
  • Eylül Ersöz ve Bedia Ener

AYÇA AYŞİN TURAN KİMDİR?

Ayça Ayşin Turan, 25 Ekim 1992 Sinop doğumlu, 28 yaşındadır. Türk dizi ve film oyuncusu olan Turan’ın annesi Sinoplu babası ise Kastamonuludur.

Ayça Ayşin Turan, küçüklüğünden beri oyunculuğa ilgi duymuştur. Oyunculuk kariyerine popüler Türk dizileri ile adım atan Turan, “Dinle Sevgili” adlı dizide Gülfem karakterine hayat vermiştir. 2014’te ise “Karagül” dizisinde “Ada” karakterini canlandırdı. Oyunculuk kariyeri boyunca film ve dizi oyunculuğunun yanında sunuculuk da yapan Turan eğitimini İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesinde almıştır.

Şimdilerde ise Turan, İzmir’de çekilen ve Star ekranlarında yayınlanacak olan yaz dizisi Ada Masalı’nda, Alp Navruz ile başrolü paylaşacaktır. Dizide Haziran karakterini canlandıracak. Haziran, şehirli, başarılı iş insanıdır. Haziran, şehir hayatını seven ‘Şehirden başka bir yerde yaşayamam, kendimi kaybedecek kadar da âşık olamam’ diyenlerden.

ALP NAVRUZ KİMDİR?

31 yaşında olan ve 15 Ocak 1990 senesinde İstanbul’da dünyaya gelen Alp Navruz, 1.85 metre boyundadır ve Kova burcudur. Eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde tamamlamış olan genç oyuncu, modellik yaparken oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır. Dizide ise Poyraz karakterine can verecek.

ALP NAVRUZ’UN DİZİ VE FİLMLERİ

2021-Ada Masalı (Poyraz) (TV Dizisi)
2018 – Elimi Bırakma (Cenk) (TV Dizisi)
2017 – Fazilet Hanım ve Kızları (Sinan Egemen)(TV Dizisi)
2016 – Arkadaşlar İyidir (Berke) (TV Dizisi)
2015 – Ceberrut (Mert) (Sinema Filmi)