Kültür SanatMagazin

İzmir’de çekilen Ada Masalı dizisi final mi yapacak? Star Tv yeni karar mı aldı?

Star ekranlarında yayınlanmaya başlayan Ay Yapım imzalı ‘Ada Masalı’, Salı günleri seyirci ile buluşuyor. Başrollerinde; Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un yer aldığı ‘Ada Masalı’nın çekimleri İzmir’de gerçekleşiyor. Beğeniyle takip edilen dizi ile ilgili öyle bir iddia ortaya atıldı ki..

Ada Masalı Dizisi Bitecek mi? Star TV Diziye Final Yaptırabilir!

Ada Masalı dizisi, ilk bölümlerde yakaladığı yüksek reytingi sürdürmek için çabalıyor. Yaz dizisi olmasından kaynaklı genellikle uzun vadeli olarak düşünülmeyen bu diziler, bu açıdan büyük risk taşımakta. Ancak Ada Masalı, Star TV’ye umut oldu. Bir süredir yüksek reytingli dizilere sahip olmayan Star TV, Ada Masalı’nın değerini biliyor. Çeşitli reklamlarla onun daha fazla izlenme kazanması için uğraşıyor. Ayrıca tekrar bölümleriyle de diziyi kanal içerisinde tanıtıyor.

Yüksek reyting ve sıralama ile başlayan Ada Masalı’ndaki son durum ise izleyicileri korkuttu. Çünkü dizide ayrılık mesajları verilmeye başlandı. Haziran ve Poyraz’ın ilişkisi her an son bulabilir. Adadan ayrılmaya hazırlanan Haziran, Poyraz’ın tüm engellemelerine rağmen veda edecek mi?

Dizinin kaderi salı günü belli olacak

Ada Masalı, en son açıklanan verilere göre reytinglerde total grubu 3. sıra ve AB grubu 6. sırada yer alıyor. Dizinin yeni başlamış olmasına rağmen elde ettiği sonuç oldukça güzel. Ayrıca yayınlandığı gün İtalya İspanya maçı olduğunu da belirtelim.

Ada Masalı dizisinin en önemli rakibi Kanal D’de yayınlanan Baht Oyunu dizisi. İki yaz dizisinin reyting rekabeti izleyicileri heyecanlandırıyor. Aytaç Şaşmaz ve Alp Navruz’un erkek başrol olarak mücadele ettiği iddia edilmekte. Sosyal medyada iki oyuncu sürekli olarak kıyaslanıyor. Başrollerde Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın oynadığı dizi severek izleniyor. Adada çekildiği belirtilen dizi ilgiyle takip edilmekte. Yeni bölümle beraber hem ilişkinin kaderi belli olacak hem de diziye katılan isim kesinleşecek diyebiliriz. Üstelik diziye dahil olacak yeni karakterin kim olduğu da merak edildi. Dizide yeni bir dönem başlıyor olabilir. Her şey Salı günü yayınlanacak yeni bölümle belli olacak.