İzmir Haberleri

İzmir’de bir anne 3 çocuğunun gözü önünde intihar etti!

İzmir'in Ödemiş ilçesinde 36 yaşındaki Emir Canım isimli anne otomobilde seyir halinde olduğu sırada eşi ile tartışmaya başladı. Anne Emir Canım "Bıktım artık senden" diyerek 3 çocuğunun ve eşinin gözü önünde kendisini otomobilden atarak intihar etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İzmir’in Ödemiş ilçesinde saat 21.30 sıralarında çocuklarıyla birlikte 58 AT 370 plakalı otomobilde seyir halinde olan anne Emir Canım (36) eşi ile nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı otomobile tartışmaya başladı. Eşi ile tartışırken “Bıktım artık senden” diyerek otomobilden dışarı atlayan anne intihar etti.

HAYATINI KAYBETTİ

Yoldan geçenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Emir Canım’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Emir Canım’ın cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

“BIKTIM ARTIK SENDEN”

Polis ekipleri, olayın ardından hayatını kaybeden Emir Canım’ın eşi Hüseyin Canım’ın ifadesine başvurdu. Otomobilleri ile seyir halinde oldukları sırada, eşi Emir Canım ile tartışmaya başladıklarını ileri süren Hüseyin Canım, eşinin kapıyı açarak “Bıktım artık senden” dediği ve daha sonrasında düştüğünü söylediği öğrenildi.

3 ÇOCUĞUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE ATLADI

Öte yandan, Emir Canım’ın tartışma sonrası otomobilden atladığı sırada 3 çocuğunun arka koltukta oturduğu bildirildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.İzmir’de