İzmir Haberleri

İzmir’de alışveriş kuyruğu! Çok sayıda vatandaş sıraya girdi

İzmir'de bir alışveriş merkezinde bulunan İKEA'da vatandaşlar alışveriş yapmak için uzun kuyruklar oluşturdu. Vatandaşların sosyal mesafe kuralına uyduğu ve maske taktığı görüldü. İşte o görüntüler...

Türkiye’de koronavirüs vakalarının görülmesinin ardından salgının bulaşını ve insanların birbiriyle temasını engellemek için çok sayıda tedbirler alındı. Alınan tedbirler doğrultusunda alışveriş merkezleri, kuaförler, kafeler, restoranlar, spor salonları gibi işletmeler riski azaltmak için kapatıldı. Alınan tedbirlerle birlikte vaka sayılarındaki düşüş dikkat çekerken günlük vaka sayısı binin altına indi.

Ülkemizde ilk olarak 11 Mayıs’ta başlatılan normalleşme adımlarıyle birlikte AVM’ler açıldı. Daha sonra normalleşmenin 2. evresinde 1 Haziran’da önemli adımları atıldı. İzmir’de de AVM’lerin açılmasıyla alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

İZMİR’DE ALIŞVERİŞ KUYRUĞU

İzmir’de bir alışveriş merkezinde bulunan İKEA’da vatandaşlar alışveriş yapmak için uzun kuyruklar oluşturdu. Vatandaşların maske taktığı ve sosyal mesafeyi uyduğu görüldü.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER