İzmir Haberleri

İzmir’de akılalmaz hırsızlık! Duvarı delip girdiler

İzmir'in Urla ilçesinde akılalmaz bir hırsızlık olayı yaşandı. Hırsız veya hırsızlar iki iş yerine girip duvarı deldi ve eczanenin mutfak bölümüne ulaşarak para ve bazı ilaçları çalıp kaçtı. Eczane çalışanı ise şaşkına döndü. 

İzmir’in Urla ilçesinde şaşkına çeviren bir hırsızlık olayı yaşandı. Hırsız veya hırsızlar iki iş yerine girip duvarı deldi ve eczanenin mutfak bölümüne ulaşarak para ve bazı ilaçları çalıp kaçtı. Eczane çalışanı olayın karşısında şoke olurken, “Müthiş bir mühendislik harikası, ben kendim bile tasarlasam yapamam bunu” dedi.

Urla’da Zeren Sanayi Sitesi’nde yaşanan hırsızlık olayında kişi veya kişiler, önce kilitlerini kırıp kaporta ve otomobil tamircisi olan iki iş yerine girdi. Daha sonra ise bu iş yerlerinin duvarlarından kendilerinin geçebileceği kadar delik açan hırsızlar, ardından da eczaneye ulaştı.

İLAÇLARI VE PARAYI ÇALDILAR

Eczanenin mutfak bölümünden, kapalı alandan delik açan kişiler, kırmızı ve yeşil reçete ile satılan bazı ilaçları çaldı.

Bin 500 TL nakit parayı da alan hırsızlar, ardından kayıplara karıştı. Hırsızlık olayı sonrasında bölgedeki kamera kayıtlarını inceleyen Urla polisi, hırsızların peşine düştü.

ECZANE ÇALIŞANI ŞAŞKINA DÖNDÜ

Bir gün sonra eczaneye gelen çalışanlar, gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü. Eczane çalışanı olayı anlatırken, “Müthiş bir mühendislik harikası, ben kendim bile tasarlasam yapamam bunu” tepkisini verdi.