İzmir Haberleri

İzmir’de acı olay! Sokak ortasında ölen babasına son kez baktı

İzmir'de acı bir olay yaşandı. Hikmet Akgün, sabah saatlerinde evden çıktığında fenalaşarak sokak ortasında hayatını kaybetti. Acı haberi alıp olay yerine gelen oğlu Fevzi Akgün, babasının cansız bedenine son kez bakarak, gözyaşlarına boğuldu. 

İzmir’in Bayraklı ilçesinde 72 yaşındaki Hikmet Akgün, sabah saatlerinde evden çıktığında sokak ortasında fenalaşarak hayatını kaybetti. Acı haberi alıp olay yerine gelen oğlu Fevzi Akgün, babasının cansız bedenine son kez bakarak, gözyaşlarına boğuldu.

Alınan bilgiye göre, yaşadığı Manisa’dan bir süre önce oğlu Fevzi Akgün’ün yanına gelen Hikmet Akgün, saat 06.00 sıralarında, Bayraklı ilçesine bağlı Soğukkuyu Mahallesi’ndeki evden çıktı. Ancak sokakta yürüdüğü sırada henüz bilinmeyen nedenle fenalaşıp, yere yığıldı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Akgün’ün hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekiplerinin inceleme yaptığı sırada gelen Fevzi Akgün, babasına üzerindeki örtüyü kaldırıp son kez baktı.

OĞLUNU ARAMALARINI İSTEDİ

Hikmet Akgün’ün cansız bedeni, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Mahalleli, Hikmet Akgün yürürken fenalaştığını, kaldırım üzerine uzanıp, su ve cep telefonundan oğlu Fevzi Akgün’ü aranmasını istediğini anlattı.

ELİNDE TELEFON İLE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen polis ekiplerine Akgün’e su verdiğini belirten komşusu, Akgün’ün isteği üzerine oğluna ve gelinine ulaşmaya çalıştığını fakat hangi binada oturduklarını bilmediği için ulaşamadığını, bir başka komşunun da Akgün’ün oğluna telefon ile ulaşmaya çalıştığını fakat oğlunun da telefonun kapalı olduğu için ulaşamadıklarını belirtti. Ayrıca olayı duyar duymaz olay yerine oğlu ve gelini gördükleri karşısında şok olurken. Gelin ise komşuları ile girdiği diyalogda kayınpedirinin gece saatlerinde kendisini defalarca aradığını, fakat kendisini işe kaldırmak için aradığını düşünerekten telefonu açmadığını söyledi. Akgün’ün elinde telefonu ile ölmüş olması ise görenlerin içini sızlattı.