İzmir Haberleri

İzmir’de 5 aylık hamile kadını ve oğlunu öldüren kişi yakalandı!

İzmir Menemen'de 5 aylık hamile kadın 6 yerinden bıçaklanarak, 5 yaşındaki oğlu ise plastik kepçe ile boğulmuştu. Meydana gelen korkunç cinayetin katili belli oldu. Öldürülen kadının kolundaki bileziklerinin alınması üzerine polis hırsızlık şüphesi üzerine soruşturma başlattı. 5 aylık hamile kadını ve 5 yaşındaki oğlunu öldüren kadının katili bugün yakalandı.

İzmr’in Menemen ilçesinde 2 katlı bir binanın en üst katında korkunç bir olay yaşandı. 5 aylık hamile Suriyeli Manar Alahmed ve 5 yaşındaki oğlu komşuları tarafından evlerinde ölü olarak bulundu.

Evde 2 yaşındaki çocuğunun ağlama seslerine gelen komşular, kapının açık olduğunu fark edip, eve girince korkunç manzarayla karşılaştı. 5 aylık hamile olan Suriye uyruklu Manar Alahmed’i yatak odasında kanlar içinde bulan komşuları, annesinin cesedinin başında ağlayan 2 aylık çocuğu dışarı çıkarıp, polisi aradı. Adrese gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemede annenin 6 yerinden bıçaklandığı, yan odada ölü olarak bulunan 5 yaşındaki çocuğunun ise plastik kelepçeyle öldürüldüğünü tespit etti.

ANNE VE OĞUL TOPRAĞA VERİLDİ
Yapılan incelemenin sonunda Manar Alahmed’in eşi Halil Muhammed’in olay sırasında işte olduğu belirlendi. Öldürülen Manar Alahmed’in kolundaki bileziklerin alındığının ortaya çıkması üzerine polis hırsızlık şüphesi üzerine soruşturma başlattı. Evinde öldürülen anne ve oğlunun cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından İzmir Menemen Mezarlığı’da toprağa verildi.

GÖZALTINA ALINDI
Çifte cinayetin ardından çalışma başlatan polis, bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan çalışmalar sonunda Suriyeli ailenin alt kat komşusu Ş.B gözaltına alındı. Polis, gözaltına aldığı Ş.B’nin kulağındaki ezik, kan lekesi ve burnundaki çiziği fark etti. Gözaltına alınan Ş.B’nin ifade işlemlerine henüz başlanmadığı öğrenildi.