İzmir Haberleri

İzmir’de 3 ayrı suçtan aranan kişi aracın içinde otururken yakalandı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde 3 ayrı suçtan aranan kişi sokağa çıkma yasağında aracının içinde otururken yakalandı. Sürücü belgesinin de sahte olduğu belirlenen şahsın üstünde uyuşturucu madde de ele geçirildi.

İzmir’in Çeşme ilçesinde 3 ayrı suçtan aranan cezaevi firarisi sokağa çıkma yasağında aracının içinde otururken yakalandı. Sürücü belgesinin de sahte olduğu belirlenen şahsın üstünde uyuşturucu madde de ele geçirildi.

Çeşme Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sokağa çıkma kısıtlaması uygulaması yaparken 09 EY 512 plakalı araçta oturan 2 kişinin hareketlerinden şüphelendi.

Aracın sürücü koltuğundaki V.B’nin, yapılan kimlik kontrolünde “uyuşturucu madde ticareti yapmak, kişiyi fuhşa teşvik, fuhuş yaptırmak” suçlarından arandığı ve cezaevi firarisi olduğu belirlendi.

Sürücü belgesinin de sahte olduğu tespit edilen V.B’nin üst aramasında da bir miktar eroin ele geçirildi. Zanlı, Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.Araçta bulunan M.B’ye de uyuşturucu madde bulundurmaktan işlem yapıldı.