İzmir Haberleri

İzmir’de 23 yaşındaki gencin cesedi sulama kooperatifinin bahçesinde bulundu!

İzmir'in Tire ilçesinde 23 yaşındaki İsmail Katmercoğlu'nun cesedi sulama kooperatifinin bahçesinde bulundu. Bir süre önce cezaevinden tahliye edildiği öğrenilen gencin cesedini ailesi buldu. Katmercoğlu'nun ölüm nedeni yapılacak otopsiyle belirlenecek. 

İzmir’in Tire ilçesinde bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenilen 23 yaşındaki İsmail Katmercoğlu’nun cesedi sulama kooperatifinin bahçesinde bulundu. Gencin cesedi sabaha karşı ailesi tarafından bulundu. Başında darp izi olduğu tespit edilen Katmercoğlu’nun kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsi sonucunda belirlenecek.

‘Hırsızlık’ ve ‘yağma’ dahil çok sayıda suçtan tutuklu bulunduğu cezaevinden bir süre önce tahliye edilen İsmail Katmercoğlu, sabaha karşı yakınları tarafından evinin yakınındaki sulama kooperatifinin bahçesinde ölü bulundu.

İhbar üzerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, yaptığı kontrolde, Katmercoğlu’nun başında darp izi olduğunu belirledi. Olay yerinde yapılan incelemelerinin ardından Katmercoğlu’nun cansız bedeni, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Jandarma, soruşturma başlatırken, gencin ölüm nedeni, yapılacak otopsiyle belirlenecek.