Gündemİzmir Haberleri

İzmir Urla’da kahreden olay! 13 yaşındaki çocuğun cansız bedeni çıktı

İzmir’in Urla ilçesinden acı haber geldi. Denize giren 13 yaşındaki çocuk bir süre sonra gözden kayboldu. Daha sonra olay yerine ekipler sevk edildi. Çevredekilerin aramaları sonuçsuz kalırken, bir süre sonra suda hareketsiz duran çocuk vatandaşlar tarafından kıyıya çıkarıldı. Küçük çocuğun maalesef hayatını kaybettiği belirlendi.

Alınan bilgilere göre, olay saat 21.00 sıralarında ilçeye bağlı Özbek Mahallesi Akkum Plajı’nda meydana geldi. Serinlemek için arkadaşlarıyla plaja gelen Hamdullah Peker (13), denize girdikten bir süre sonra gözden kayboldu. Peker’in arkadaşları ve plajdakilerin aramaları başta sonuç vermezken, bir süre sonra suda hareketsiz duran çocuk, vatandaşlar tarafından kıyıya çıkartıldı.

HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından kalp masajı yapılan Hamdullah Peker, ambulansla Urla Devlet Hastanesine kaldırıldı. Talihsiz çocuk, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Peker’in cansız bedeni yapılan incelemenin ardından morga kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.