İzmir Haberleri

İzmir Urla’da aynı evde 13 gün arayla 2 ceset!

İzmir'in Urla ilçesinde 41 yaşındaki Özgür Bağış isimli zihinsel engelli adamı göremeyen komşuları durumu polis ekiplerine bildirdiler. İhbar üzerine eve gelen ekipler Özgür Bağış'ın cansız bedeni ile karşılaştı. Özgür Bağış'ın cansız bedeni vücudundaki bıçak darbeleri üzerine otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Polis ekipleri 13 gün önce de ev arkadaşı olan 51 yaşındaki Serkan Coşgun isimli kişinin aynı evde ölü bulunduğunu tespit etmesi üzerine olayla ilgili soruşturma başlattı.

İzmir’in Urla ilçesinde Sıra Mahallesi’nde yaşayan 41 yaşındaki zihinsel engelli Özgür Bağış’ı 3 gündür göremeyen komşuları şüphelenerek durumu polis ekiplerine bildirdi.

CANSIZ BEDENİYLE KARŞILAŞTILAR
Bağış’ın evinde kapıyı kırarak içeri giren polis ve AKS ekipleri, şahsın cansız bedeni ile karşılaştı. Yapılan incelemede Özgür Bağış isimli şahsın vücudunda iki bıçak darbesi olduğu anlaşıldı. Bıçak darbeleriyle öldürüldüğü düşünülen Özgür Bağış’ın cansız bedeni otopsi yapılması için İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

13 GÜN ARAYLA 2 CESET
Öte yandan Özgür Bağış’ın ev arkadaşı olan Serkan Coşgun (51) isimli şahsın da 13 gün önce aynı evde ölü bulunduğu öğrenildi. Bağış’ın ev arkadaşı olan Coşgun’un kesin ölüm nedeniyle ilgili raporun henüz çıkmadığı öğrenildi. Polis ekipleri olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.