İzmir Haberleri

İzmir Torbalı’da şoför tırı arkadaşlarının üzerine sürdü!

İzmir'in Torbalı ilçesinde Selahattin B. başka bir şoförle tartışmaya başladı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Selahattin B., otoparktaki tırı çalıştırarak işçilerin üzerine sürmeye başladı. Mesai arkadaşlarının hayatını tehlikeye atan Selahattin B. ile ilgili yakalama çalışmaları başlatıldı. İşte detaylar...

İzmir’in Torbalı ilçesinde asfalt üretim tesisinde şoförlerden de sorumlu olan Selahattin B., başka bir şoförle aracı temiz olmadığı için tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine sinirlenen ve kendini kaybeden Selahattin B., otoparktaki tırı çalıştırarak işçilerin üzerine sürdü.

ARKADAŞLARININ HAYATINI TEHLİKEYE ATTI
Canlarını kurtarmak için çalışanlar panikle sağa sola kaçıştı. Daha sonra iş yerinden kaçan Selahattin B., kilometrelerce sonra tırı park ederek kayıplara karıştı. Mesai arkadaşların hayatını tehlikeye atan şoförün yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Olay anı ise kameralara yansıdı. İş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde Selahattin B.’nin çalışanların üzerine tırı sürdüğü ve panikle çalışanların etrafa kaçıştığı görülüyor. Şoför, daha sonra bir araca çarpıyor ve olay yerinden uzaklaşıyor. Çalışanların ise şoförü durdurmaya çalıştığı kameralara yansıyor.

Bir yanıt yazın