Genel

İzmir Torbalı satılık dükkan ilanı! Burgan Bank, şehrin göbeğinde 320 bin TL’den dükkan satışını başlattı!

Burgan Bank, uygun fiyatlı gayrimenkul satışına başladığını duyurdu. Banka, bu kapsamda yeni bir ihale düzenlediğini belirterek ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

BURGAN BANK’TAN SATILIK GAYRİMENKUL İLANLARI!

Son dönemlerde geliştirmiş olduğu kart kampanyaları ve sunmuş olduğu finansman hizmetleri ile gündemde kalmaya devam eden Burgan Bank, yeni bir duyuru yayınlandı. Banka, yayınlamış olduğu duyuruda elinde bulunan icralık gayrimenkulleri Intengo isimli platform aracılığı ile satışa çıkardığını ve gayrimenkul fiyatlarının oldukça düşük olduğunu belirtti.

BURGAN BANK’TAN İZMİR TORBALI’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Burgan Bank, Intengo platformu üzerinden yeni bir ihale düzenledi. Düzenlediği ihale kapsamında İzmir ilinin Torbalı ilçesinde bulunan 52 metrekarelik bir dükkanı satışa çıkardığını belirten Burgan Bank, ihalenin başlangıç bedelini 320 bin TL olarak açıkladı. Banka, ihaleye katılarak fiyat teklifi vermek isteyenlerin 15 bin 104 TL’lik katılım bedelini yatırmaları gerektiğini ifade etti.

BURGAN BANK’TAN NASIL GAYRİMENKUL SATIN ALINIR?

Burgan Bank’ın Intengo isimli yasal e- ihale platformu aracılığı ile yayınlamış olduğu ihaleler üzerinden gayrimenkul satın almak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, öncelikle Intengo sitesine kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Sitenin açılan ekranında yer alan “kayıt ol” ibaresine tıklayarak üyelik işlemleri tamamlanabilmektedir.

Sistem üyeliğinin tamamlanmasının ardından sol tarafta yer alan filtreleme alanından gayrimenkul satın alınmak istenen bölge ve gayrimenkule ilişkin diğer özellikler sıralanmalı ve gelen seçenekler üzerinden hangi ihaleye katılım sağlanmak istediğine karar verilmelidir.

Katılım sağlanacak olan ihale için belirtilmiş olan ihale katılım bedelinin ilgili hesap numarasına yatırılmasından sonra ihale süreci başlayacaktır. Intengo giriş bilgileri ile tekrar sisteme giriş yapılması ve katılım bedeli yatırılmış olan gayrimenkul için online olarak fiyat teklifinin verilmesi gerekmektedir. İhale bitişi itibari ile en yüksek fiyat teklifini veren, gayrimenkulün yeni sahibi olacaktır.