Gündemİzmir Haberleri

İzmir Tire’de otomobil 2 kişiye çarptı: 1’i çocuk 2 kişi öldü!

İzmir’in Tire ilçesinde feci bir trafik kazası meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan 2 kişiye otomobil çarptı. Meydana gelen kaza sonucunda 1’i çocuk 2 kişi hayatını kaybetti. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri otomobilin çarptığı 2 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

METRELERCE SAVRULDULAR

Korkunç kaza, Torbalı-Tire yolunda sabah saat 07.50’de meydana geldi. İzmir istikametinden Tire istikametine seyir halinde olan F.C. (47) idaresindeki 35 YMD 30 plakalı otomobil, Tokatbaşı kavşağına geldiği sırada yol kenarında bekleyen biri çocuk iki kişi bir anda karşıya geçmek istedi. Bir anda karayoluna çıktığı öne sürülen ve tarım işçisi oldukları öğrenilen iki kişiye otomobil çarparken, çarpmanın etkisiyle 1’i çocuk 2 kişi, metrelerce savruldu.

OLAY YERİNDE HAYATLARINI KAYBETTİLER

İhbar üzerine olay yerine jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede 2 kişinin de kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

KİMLİKLERİ ÇIKMADI

Öte yandan kazada hayatını kaybedenlerin üzerlerinden kimlik çıkmadığı öğrenilirken, ölenlerden birinin 9-10 yaşlarında kız çocuğu, diğerinin de 60 yaşlarında bir kadın olduğu belirtildi. Hayatını kaybeden iki kişinin de cansız bedenleri, savcı tarafından yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Kazanın meydana geldiği yerde kolluk kuvvetleri güvenlik önlemleri alırken, ölenlerin kimliklerini belirleme çalışmaları sürüyor.

Olayla ilgili gözaltına alınan araç sürücüsü F.C. ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.