Gündemİzmir Haberleri

İzmir Tire’de feci trafik kazası! Otomobilin çarptığı kişi öldü

İzmir’in Tire ilçesinde saat 23.00 sıralarında trafik kazası meydana geldi. Eşiyle birlikte yolda yürüyen Yaşar Bacaksız’a otomobil çarptı. Meydana gelen kaza sonucunda otomobilin çarptığı Bacaksız hayatını kaybetti. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Bacaksız’ın eşi acı haberi alınca sinir krizi geçirdi.

Feci kaza, saat 23: 00 sıralarında Tire-Gökçen yolunda meydana geldi. İddiaya göre Yaşar Bacaksız ve eşi Remziye Bacaksız, Boynuyoğun Köyü’nden, Tire istikametine yaya olarak yürüyordu. Bu sırada Gökçen yönünden Tire istikametine seyir halinde olan bir araç, Yaşar Bacaksız’a çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan adam ağır yaralandı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Remziye Bacaksız’ın çığlıkları üzerine, çevredeki vatandaşlar, çiftin yardımına koştu. Yaralı, olay yerine gelen 112 ambulansıyla alınarak Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Burada tedaviye yanıt vermeyen Yaşar Bacaksız, hayatını kaybetti. Ölüm haberini alan eşi Remziye Bacaksız sinir krizi geçirdi.

ÇARPIP KAÇTI

Öte yandan yayaya çarpan otomobil olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Olayın görgü tanığı olan acılı eş Remziye Bacaksız “Yolda kol kola yürüyorduk. Bir anda gürültü oldu ve eşimi metrelerce ötede gördüm. Koştum hemen yanına. Bilinci kapalıydı. Ortam çok karanlıktı. Çarpan aracın ne olduğunu ya da plakasını görmedim.” dedi.