GündemManşet

İzmir su kesintisi! 5 Eylül Cuma İzmir’de sular ne zaman gelecek? İşte İZSU Planlı kesintiler

İzmir’de su kesintisi! 5 Eylül Cumartesi İzmir’de sular ne zaman gelecek? İZSU, İzmir’de son zamanlarda artan su kesintileriyle ilgili açıklama yaptı. İZSU, “5 Eylül Cuma İzmir’de su kesintisi olacak mı? İzmir’de sular ne zaman gelecek?” sorularını yanıtladı.

İZSU son zamanlarda artan su kesintileriyle ilgili vatandaşların merakını giderdi. İZSU, “5 Eylül Cuma İzmir’de su kesintisi olacak mı? İzmir’de sular ne zaman gelecek?” sorularını yanıtladı. İzmir planlı su kesintisine karşı önlemler almasını isteyen İZSU, planlı ve düzensiz su kesintilerinin listesini yayımladı. Peki, 5 Eylül Cuma İzmir’de sular ne zaman gelecek?

5 EYLÜL BORNOVA’DA SU KESİNTİSİ

İZSU’nun 5 Eylül tarihli su kesintisi programına göre, Gaziemir ve Kemalpaşa’da bazı mahallelerinde su kesintisi yaşanacak. İZSU’nun açıklamasına göre; Bornova’nın Kemalpaşa mahallesinde bugün 05 Eylül 2020 saat 08.50 ile 09.50 arasında yaklaşık 1 saat su kesintisi olacaktır.

Kemalpaşa’nın Yukarıkızılca Merkez mahallesine yine bugün 05 Eylül saat 08:45 ile 11:00 arasında yaklaşık 2 saat 15 dakika su verilemeyecek. Su kesintilerinin nedenini arıza olarak açıklayan İZSU, İzmir’deki su kesintilerini gün gün açıklayacaklarını belirtti.

İzmir’in su sorunu olmadığını yineleyen İZSU, kesintilerin arıza kaynaklı ya da kanalizasyon yenileme işlemlerinden kaynaklandığını bildirdi. Su kesintilerin önceden haber verilmemesinden şikayetçi olan vatandaşlar, artan su kesintilerine isyan etti.