Gündemİzmir Haberleri

İzmir Seferihisar’da ormanlık alanda korkutan yangın!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde Sığacık koyu mevkisinde ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çıkan yangına Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 2 helikopter, 4 arazöz ile itfaiye ekipleri müdahale etti. Öte yandan ünlü yönetmen Çağan Irmak sosyal medya hesabından yangına ilişkin bir paylaşım yaptı. Irmak, "Şu an Seferihisar'ın hali bu, yanıyor. Çocukluğumuzun Çamlık'ı, her taraf perişan halde. Yanıyoruz" dedi.

İzmir’in Seferihisar ilçesinde Sığacık koyu mevkisinde ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına, Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 2 helikopter, 4 arazöz ile itfaiye ekipleri müdahale etti. Kontrol altına alınan yangında, ekipler soğutma çalışmalarına devam ediyor. Yangında yaklaşık 2 hektar alanın zarar gördüğü öğrenildi.

Öte yandan ünlü yönetmen Çağan Irmak sosyal medya hesabından yangına ilişkin bir paylaşım yaptı. Irmak, “Şu an Seferihisar’ın hali bu, yanıyor. Çocukluğumuzun Çamlık’ı, her taraf perişan halde. Yanıyoruz” dedi.

Henüz tespit edilemeyen sebepten çıkan yangın için bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

İzmir Orman Bölge Müdürlüğünün 10 arazöz, üç helikopter ve bir uçakla müdahale ettiği yangın kontrol altına alındı.

YÖNETMEN ÇAĞAN IRMAK PAYLAŞTI

Öte yandan ünlü yönetmen Çağan Irmak da sosyal medya hesabından “Şu an Seferihisar’ın hali bu, yanıyor. Çocukluğumuzun Çamlık’ı, her taraf perişan halde. Yanıyoruz” dedi.