Personel Alımı

İzmir Ödemiş Belediyesi perakende gıda satış elemanı alımı yapacak

İzmir Ödemiş Belediyesi personel alımı için 27 Aralık 2022 tarihinde yeni bir iş ilanı yayınladı. İlana göre Ödemiş Belediyesi kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere en az lise mezunu bir adet perakende gıda satış elemanı alımı yapacak.

Ödemiş Belediyesi personel alımı için başvurular 28 Aralık’ta başlayacak ve 30 Aralık 2022 tarihi mesai bitimine kadar devam edecektir. İş başvuruları Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi No: 14 ödemiş İzmir adresine şahsen yapılması gerekmektedir.

Adayların bu belirtilen adrese başvuru esnasında dilekçe kimlik fotokopisi ikametgah diploma mesleki yeterlilik belgesi ve sabıka kayıt belgelerini götürmeleri gerekmektedir.

Peki, Ödemiş Belediyesi perakende gıda satış elemanı alımı için istenilen başvuru şartları nelerdir? çalışma şartları nasıl? işte detaylar…

BAŞVURU ŞARTLARI

Ödemiş ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik yaşlılık ve malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak, en az lise mezunu olmak ve mesleki yeterlilik belgesine sahip olmak.

Diğer tüm detaylar aşağıda Ödemiş Belediye Başkanlığı tarafından yayınlanan resmi ilan içeriğinde verilmiştir;