İzmir Haberleri

İzmir metrosunda AK Parti Milletvekili Dağ’ın fotoğrafı sosyal medyada gündeme oturdu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ İzmir metrosunda üst düzey görüşmeleri yaparken bir sosyal medya kullanıcısı milletvekili olduğunu öğrenince fotoğraflarını çekerek sosyal medyada paylaştı. Sosyal medya platformu Twitter'da gündeme oturdu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ Twitter’da sosyal medya kullanıcıları tarafından gündeme oturdu. Bir sosyal medya kullanıcısı İzmir metroda beklerken Hamza Dağ’ın üst düzey görüşmelerine tanık oldu ve daha sonra kendi içinden şizofren galiba derken o kişinin milletvekili olduğunu öğrendiğini paylaştı.

“ADAM VEKİLMİŞ”

Bir Twitter kullanıcısı, “Bugün İzmir metroda adamın birisi telefonla ’karayolları müdürünü bağlar mısınız, ilçe sağlık müdürünü bağlar mısınız’ diye konuşuyordu. İçimden ‘şizofren galiba’ dedim. 2 dakika sonra 3-4 kişi yanına gelip ‘vekilim nasılsınız’ dedi. Adam vekilmiş” notuyla bir fotoğraf paylaştı.

Fotoğraftaki kişinin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ olduğu ortaya çıktı. Tweet, kısa sürede 43 bin beğeni ve 480 yorum aldı.

Bazı kullanıcılar, metronun Çankaya istasyonunda telefon çekmediğini belirterek vekilin telefonla nasıl konuşabildiğine şaşırdıklarını yazdı.

Bazı takipçiler de, “Halkın arasında bir milletvekili, halk adamı” şeklindeki yorumlarıyla paylaşımı beğendi.