Genel

İzmir Menemen ve İzmir Kiraz’da, yarı fiyatlı tarla satışı! Denizbank satılık gayrimenkul ilanları

Denizbank, yeni dönemde birçok faktör çerçevesinde artış gösteren taşınmaz fiyatlarına karşın tüketicinin yanında yer alarak, İzmir ilinde uygun fiyatlı iki satılık ilanı yayınladığını duyurdu.

DENİZBANK’TAN İZMİR KİRAZ’DA SATILIK TARLA!

Ülkemizin gelişmiş özel bankalarından birisi olan Denizbank, yeni dönemde geliştirmiş olduğu avantajlı hizmetler sayesinde müşteri sayısını arttırmayı başarıyor. Son olarak artan gayrimenkul fiyatları karşılığında birikimlerini değerlendiremeyen tüketiciler için yeni bir satılık tarla ilanı yayınlayan banka, ilgili taşınmaza ilişkin düzenlemiş olduğu ihalenin ayrıntılarını paylaştı.

Denizbank’ın anlaşmalı olduğu yasal e- ihale platformu Intengo aracılığı ile düzenlemiş olduğu ihalenin, İzmir ilinin Kiraz ilçesinden bulunan bir tarlaya ait olduğu öğrenildi. 7 bin 523 metrekare büyüklüğünde olan tarla için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç bedeli 175 bin TL olarak açıklanırken, ihale katılım bedeli 8 bin 260 TL olarak bildirdi.

DENİZBANK’TAN İZMİR’DE SATILIK TARLA!

Denizbank, Intengo platformu aracılığı ile bir yeni tarla ihalesinin daha başladığını bildirdi. Banka, yapmış olduğu duyuruda İzmir ilinin Menemen ilçesinin Görece mevkiinde bulunan 15 bin 499 metrekarelik tarla için başlatmış olduğu ihalenin başlangıç bedelini 750 bin TL, ihale katılım bedelini ise 35 bin 400 TL olarak belirledi.

DENİZBANK’TAN NASIL GAYRİMENKUL SATIN ALINIR, FİYAT TEKLİFİ NASIL VERİLİR?

Denizbank’ın Intengo platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu gayrimenkullerden birisine sahip olabilmek için satın alınmak istenen gayrimenkuller için belirlenmiş olan ihale katılım bedellerinin bankaya yatırılması, sonrasında da banka ile gayrimenkul satış sözleşmesinin imzalanması gerekmektedir. Sözleşmenin imzalanmasının ardından banka, Intengo için giriş bilgileri tanımlayacaktır. Tanımlanan kullanıcı adı ve şifre ile sisteme giriş yapıldıktan sonra teminat bedeli yatırılmış olan gayrimenkul için fiyat teklifi verilebilmektedir.