Yaşam

İzmir Mayasante – Dr. Osman Baş – Fransız Askısı Nedir?

İçi polyester ve dışı silikon malzemelerden yapılmış olan, esnek ip ile cildin gerdirilmesidir. Kişinin doğal ifadesini bozmadan, kısa süre içinde enjeksiyonlar yardımıyla kişiyi istediği forma kavuşturmaya yarar sağlar. Cerrahi operasyon alanında yapılan uygulamanın genç hastalarda kalıcı oluşu 5 ile 10 yıl arasında değişim gösterebilir. Yöntem sayesinde kişi artık daha rahat bir şekilde sosyal yaşantısına devam edebiliyor. Cerrahi uygulamalarda iyileşme süreci, oluşabilecek riskler, kişinin memnun kalmama gibi durumlarını içinde barındırmıyor, bu yüzden rahatlıkla tercih edilebilir hale geliyor. İplerin esnek oluşundan dolayı, rahat kullanılması ve kopma riski olmadığından mimiklerin kısıtlanmaz. Hastalar güvenle ve konforlu bir şekilde İzmir Fransız askısı, uygulamasını deneyebilir ve gergin bir görünüme sağlıkla kavuşabilir.

OSMAN BAŞ HAKKINDA;

10.03.1962 İzmir doğumlu. İlk , orta ve lise öğrenimini İzmir de tamamladıktan sonra 1985 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2010 yılına kadar İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hekimlik hizmeti yaptı. Aynı dönemde özel kliniğinde hizmet verdi. 2004 yılında Sağlık Bakanlığı onaylı Medikal Estetik Uygulama Sertifika Programını ve Hipnoz Uygulama Sertifika Programını (Yeditepe Üniversitesi) tamamlamıştır . 2004 tarihinden itibaren kendine ait Özel Mayasante Polikliniğinde medikal estetik hekimliği görevini sürdürmektedir. 2016-2018 yıllarında Roma Camerino Üniversitesinde Medikal Estetik Hekimliği Master programını tamamlamıştır. O yıldan itibaren Roma Camerino Üniversitesinde Medikal Estetik alanın çalışmalarını sürdürmektedir. Bu süre içersinde çok sayıda yurt içi ve yurt dışı eğitim , workshop ve kongreler katıldı. 2017 Tarihinden itibaren Dinamik İp Askı, Ameliyatsız yüz germe uygulamasıyla bilinen Aptos firmasının Uluslararası eğitimcisidir. Ülkemizde akıllı dolgu olarakta bilinen Ellansé dolgularının ulusal eğitim doktorluğunu yürütmektedir. Hali hazırda Medikal Estetik Hekimleri Derneği kurucu üyesi ve yönetim kurulu üyeliği görevini sürdürmektedir.

Fransız Askısı Avantajları Nelerdir?

35 ile 70 yaş arasında olan bütün kadın ve erkek hastaların güvenle kullanma durumu vardır. Ameliyat değildir ve yara yapmaz, iz bırakmaz. Uygulama gerçekleştiğinde genel anesteziye ihtiyaç duyulmaz, bu yüzden hastanın operasyonu gerçekleştirdiği gün taburcu olabilme şansı vardır. İyileşme süreci çok uzun sürmez bu yüzden 2 gün ve 2 hafta arasında iyileşme görülür. Kişinin gevşeme hissettiği durumlarda tekrardan gerdirme işlem uygulanabilir. Böylelikle mimiklerde herhangi bir değişiklik olmaz. Kişinin kendi görmüş olduğu rahatsızlıklar giderilir. Acısız, konforlu ve dikişsiz bir işlem gerçekleşir. İzmir Fransız askısı ile enfeksiyon taşıma riski yoktur ve kişi aynı gün sosyal hayatına dönebilir.

Yüz Gerdirme İşlemlerinde Yapılan Uygulamalar

Fransa’da geliştirilmiş olan uygulama artık İzmir Fransız askısı, cildin gerilme işlemini sağlamasında yardımcı olur. Hemen hemen ünlülerde rastlanabilen bu uygulamanın oldukça başarılı olduğunu görebiliriz. Kişi tereddütsüz bir şekilde güvenle tercih edebilir.

Ameliyatsız Yüz Germe Kimler İçin Uygundur?

Yaşlanma görüntüsünden kurtulmak isteyenler İzmir ameliyatsız yüz germe, işlemi ile birlikte uygulamadan faydalanabilir. Uygulama genellikle cerrahi operasyon geçirmek istemeyenlerin tercih edeceği uygulama şeklidir. Cildin eski görünüme kavuşmasını isteyen erkekler ve kadınlar için ideal uygulama yöntemidir. Cerrahi yüz operasyonuna göre gerçekleştirilen bu uygulamanın yaşlanmayı geciktirmesinde başarı elde eder. İzmir ameliyatsız yüz germe ile yüz felci geçiren kişiler içinde çözüm yolu olmaya devam ediyor. Genel anlamda bakıldığında, vücut ile uyumlu olan biyolojik ürünler kullanılarak herkese tedavi olabiliyor.

Ameliyatsız Yüz Germe Etkisi Ne Kadar Sürer?

Ameliyatsız yüz gerdirme işleminin dünya çapında popüler hale geldiğini görebilmek mümkündür. Uygulamanın ameliyatsız gerçekleşmesinden dolayı çok fazla tercih edilebiliyor ve bu yüzden kişi korkularına yenik düşmeden işlemden faydalanabiliyor. Herkesin kolaylıkla faydalanabileceği bu uygulamanın günümüzde de birçok ünlü tarafından tercih edilerek uygulanıyor. İşlem uygulandıktan sonra kişinin memnun kalmadığı durumlarda geri alınabilir. Daha sonra dileyenler işlemi tekrardan yaptırabiliyor. İşlem yaklaşık olarak 1 saat sürebiliyor. İzmir ameliyatsız yüz germe, ile kalıcılık bakımından bakıldığında en az 10 yıl genç görünmeyi sağlıyor.

Ameliyatsız İple Yüz Germe Yöntemleri Nelerdir?

İzmir iple yüz germe için birden fazla yönteme sahip olduğu için kişiye uygun olarak gerçekleştirilir. Hastaların tercihleri ve sağlık açısından önemi için gerekli olan tedbirler alınır ve uygun yöntemler kullanılır. Bu yöntemler arasında cilt askı ile cilt germe, fokus ultrason ile yüz germe, dermapenli PRP uygulamasıyla birlikte yapılan yüz germe gibi uygulamalar yer alıyor. Her yöntemin uygulanmış olduğu belli başlı bölgeleri vardır. Bu yüzden kişinin sağlığı için güvenle tercih edilebildiğini görmeyi sağlıyor.

Ameliyatsız İple Yüz Germe Fiyatları

Normal şartlar altında uygulamanın bir seans ile tamamlanma durumu vardır. Fiyatlandırmaya bakıldığında herkes gibi İzmir ameliyatsız iple yüz germe, için uygulamış olduğu bir fiyat listesi vardır. Yapılan bölgelere göre değişkenlik gösteren uygulamanın, fiyata da yansıması olabiliyor. Bunun için daha ayrıntılı bilgi alabilmek adına İzmir ameliyatsız iple yüz germe, iletişime geçilmesi gerekir.