Afyonkarahisar haberleriDenizli HaberleriGündemİzmir HaberleriKütahya HaberleriMuğla Haberleri

İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Uşak, Kütahya’da yaşayanlar dikkat: Saat verildi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara, Kuzey ve İç Ege, Göller Yöresi, Doğu Akdeniz’in Toroslar Mevkii, Batı Karadeniz, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ve Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Gümüşhane ile Artvin, Rize ve Trabzon’un iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

EGE BÖLGESİ
Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölgenin iç kesimleri ile Kıyı Ege’nin kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Afyonkarahisar’ın kuzeyi ve Kütahya’da beklenen yağışların yerel kuvvetli olması bekleniyor.

DENİZLİ °C, 36°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İZMİR °C, 31°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu, kuzey kıyıları ile iç kesimleri öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KÜTAHYA °C, 28°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Yağışların öğle saatlerinden sonra yerel kuvvetli olması bekleniyor.

MUĞLA °C, 30°C
Parçalı ve az bulutlu