Afyonkarahisar haberleriAydın HaberleriDenizli HaberleriEge HaberleriGündemİzmir HaberleriKütahya HaberleriManisa HaberleriMuğla HaberleriUşak Haberleri

İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Uşak, Kütahya, Afyon’da yaşayanlar dikkat: Saat verildi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 29 Ocak hava durumu raporu yayımlandı. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi’nde hava çok bulutlu geçerken, bölgenin iç kesimlerinde sağanak yağış bekleniyor. Yağışların öğle saatlerinden itibaren etkili olacağı belirtildi.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Çok bulutlu, İç Ege’nin hafif yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Denizli, Manisa ve Uşak çevrelerinde yağmur ve sağanak; Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinde yağmur ve karla karışık yağmur, yükseklerinde yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

DENİZLİ °C, 12°C
Çok bulutlu, öğle saatlerinde hafif yağmurlu

İZMİR °C, 14°C
Çok bulutlu

MANİSA °C, 12°C
Çok bulutlu, öğle saatlerinde hafif yağmurlu

MUĞLA °C, 12°C
Çok bulutlu

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, İç Anadolu’nun doğusu, Batı ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’da karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.