İzmir Haberleri

İzmir Konak’ta silahlı kavga!

İzmir'in Konak ilçesine bağlı Alsancak'ta nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı 2 grup arasında tartışma çıktı. Tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Meydana gelen silahlı kavgada 2 kişi yaralanırken olaya karışan şahısların tespit edilmesi ve kimliklerinin belirlenmesi için polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Alsancak’ta saat 02.00 sıralarında bir eğlence mekanının önünde iki grup nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü.

2 KİŞİ YARALANDI

Olayda, Mustafa Talha Ö. (25) sol bacağından, Hidayet B. (30) ise omzundan vuruldu. Olayın ardından şüpheliler kaçarken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevre güvenliğini alırken, sağlık ekipleri de yaralılara müdahalede bulundu.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaralılardan Hidayet B. ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, Mustafa Talha Ö. ise Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Olay Yeri İnceleme ekipleri, silahlı kavganın yaşandığı yerde incelemelerde bulundu. Ayrıca, olaya karıştığı ileri sürülen şüpheli ve şüphelilerin tespit edilmesi ve kimliklerinin belirlenmesi için çevredeki güvenlik kameraları incelemeye alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.