İzmir Haberleri

İzmir Konak’ta silahlı kavga! 1 ölü 1 yaralı

İzmir'in Konak ilçesinde aralarında husumet olduğu iddia edilen 38 yaşındaki Serkan Gürel ve Murat Y. (45) parkta buluşarak tartışmaya başladı. Tartışmanın silahlı kavgaya dönmesi sonucu Murat Y. yanında getirdiği pompalı tüfekle Serkan Gürel ve Hasan G.'ye ateş açtı. Serkan Gürel hayatını kaybederken Hasan G'nin tedavisinin sürdüğü öğreildi.

İzmir’in konak ilçesinde saat 23.00 sıralarında Serkn Gürel aralarında hsuumet olduğu iddia edilen Murat . isimli şahısla telefonda konuşurken tartışmaya başladı. Daha sonra İhsan Alyanak Parkı’nda buluşarak tartışmaya devam ettiler.

POMPALI TÜFEKLE SALDIRDI

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Murat Y., yanında getirdiği pompalı tüfek ile iki kişiye ateş açtı ve olay yerinden lüks bir ciple kaçarak uzaklaştı.

Vücudunun değişik yerlerine saçma isabet eden Serkan ve Hasan G., kanlar içerisinde yere yığıldı. Tüfek seslerini duyan çevre sakinlerinin durumu ihbar etmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan şahıslar ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

HAYATINI KAYBETTİ

Olayda ağır yaralanan Serkan Gürel, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralı Hasan G.’nin tedavisinin sürdüğü belirtildi. Öte yandan olayı gerçekleştirmesinin ardından kayıplara karışan Murat Y., polis ekipleri tarafından her yerde aranıyor. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.