Gündemİzmir Haberleri

İzmir Konak’ta bakım parasını az veren kişinin evinde yangın çıkarttılar!

İzmir’in Konak ilçesinde saat 23.00 sıralarında Hatice A. ve Ali A. isimli müstakil bir evde yaşayan kişilerin evine kardeş oldukları öğrenilen E.A. ve B.A.’nın cam şişe atmasıyla evde yangın çıktığı öğrenildi.

BENZİN VE BEZ KOYDULAR

Şüpheliler olay yerinden ayrılırken, yangını gören çevredeki vatandaşlar, müdahale ederek yangını söndürdü. Durumun bildirilmesi üzerine, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, çevre güvenliğini alarak incelemelerde bulundu. İlk belirlemelere göre, şüphelilerin cam şişenin içerisine benzin ve bez koyduğunu belirledi.

BAKIM PARASINI EKSİK VERDİ İDDİASI

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, ev sahibi Ali A.’nın oğlu Doğan A.’nın ifadesine başvuruldu. Doğan A. ifadesinde, otomobilini bakım yapılması için oto tamircisi olan B.A. ve E.A. kardeşlere verdiğini, bakım yapıldıktan sonra otomobilini teslim aldıktan sonra E.A. ve B.A.’ya 500 lira para verdiğini, parayı az bulan kardeşler ile aralarında tartışma çıktığını söylediği öğrenildi. Tartışmanın ardından Doğan A.’nın ailesinin oturduğu eve gelen şüpheliler, kendi imkanları ile yaptıkları molotofu eve attıkları ileri sürüldü. Polis ekipleri, olayı gerçekleştirdiği ileri sürülen şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.