Genel

İzmir Konak’ta aynı bölgede 4 adet ofis, farklı bölgede de bir dükkan satışta! Vakıfbank satılık dükkan ilanları

Artan dükkan fiyatlarından sonra kendi dükkanında kendi işini yapma hayallerini erteleyen tüketiciler, uygun fiyatlı dükkan arayışlarını sürdürüyorlar. Aynı zamanda sadece yatırım amacı ile de bir dükkan sahibi olmak isteyen yatırımcılar da piyasanın artan fiyatlarına karşın uygun fiyatlar karşılığında yatırım yapıp yapamayacaklarını sorgulamaya devam ediyorlar.

Tüketicilerin ve yatırımcıların düşük fiyatlı dükkan arayışlarına olumlu yanıt veren kamu bankası Vakıfbank, Intengo isimli yasal e- ihale platformu aracılığı ile 4 adet ofisi ve bir adet dükkanı satışa çıkardığını duyurdu. Banka, ilgili dükkan ihalelerine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

VAKIFBANK’TAN UYGUN FİYATLI İŞ YERİ SATIŞI!

Ülkemizin önde gelen kamu bankalarından birisi olan Vakıfbank, yeni dönemde hem döviz kurları ile altın fiyatlarının yukarı yönlü hareketleri hem de diğer ekonomik olumsuzluklardan ötürü artan gayrimenkul fiyatlarına karşın, yatırımcının ve sade tüketicinin yanında yer aldı. Banka bu desteğini, düzenlediği ihaleler ile ortaya koydu.

Vakıfbank anlaşma içerisinde olduğu yasal e- ihale platformu Intengo aracılığı ile toplamda 5 yeni ihale düzenlediğini açıkladı. Banka, ihaleye konu olan iş yerlerinin İzmir ilinin Konak ilçesinde bulunduğunu belirtti.

VAKIFBANK’TAN AYNI BÖLGEDE 4 ADET OFİS SATIŞI!

Vakıfbank, Intengo platformu aracılığı ile 4 adet ofisi fiyat teklifine açtı. Platform aracılığı ile ihale sürecini başlatmış olan kamu bankası, toplamda 4 adet ofis için düzenlenen ihalenin başlangıç bedelini 4 milyon 600 bin TL olarak belirledi. Banka, 386 metrekare büyüklüğünde olan ofisler için düzenlenmiş olan ihaleye katılmak için 230 bin TL’lik teminat bedelinin yatırılması gerektiğini belirtti.

VAKIFBANK’TAN İŞ YERİ SATIŞI!

Vakıfbank, Intengo platformu aracılığı ile bir iş yeri ihalesi daha başlattığını bildirdi. Karabağlar ilçesinin Cennetoğlu Mahallesi’nde bulunan 65 metrekarelik dükkan için düzenlenen ihalenin başlangıç bedeli 495 bin TL, teminat bedeli ise 24 bin 750 TL olarak belirlendi.