İzmir Haberleri

İzmir Konak'taki Saat Kulesi'nin yanına kamyonlarla kar geldi!

İzmir‘de Konak Meydanı‘nda kar sevinci… Kemalpaşa Belediyesi, Saat Kulesi’nin yanına kamyonlarla getirdiği karı döktü. İzmirliler kar manzarasını görünce şaşkınlık yaşadı. Kimi vatandaş fotoğraf çekrirken, kimi ise kartopu oynadı. 

Kar özlemi yaşayan bazı vatandaşlar ise, çuvallara doldurdukları karı, ailesine götürdü. Kemalpaşa Belediyesi, İzmir’in merkezine Konak Meydanı’na kamyonlarla kar getirdi. Saat Kulesi’nin yakınına bırakılan kar, görenleri şaşkına çevirdi. Vatandaşlar, kartopu oynadı, bol bol fotoğraf çektirdi, kardan adam yaptı. Kış aylarını genelde yağmurlu geçiren İzmirliler, gördükleri kar nedeniyle büyük mutluluk yaşadı.

‘KAR GÖREN MASUM İZMİRLİLER’

Vatandaşlardan Gülşah Kurt, “Kar gören masum İzmirliler olarak çok mutluyuz. Keşke yağsa. Biz camdan gördük. Hemen geldik” dedi. Kader Kaya isimli vatandaş da çok mutlu olduklarını belirterek, “Kar getirdiler, teşekkür ederiz. Kar görünce heyecanlandık. Hemen geldik” diye konuştu. Gördüğü manzara karşısında hem şaşırdığını hem de mutlu olduğunu aktaran Mustafa Yar da, “Çok güzel bir aktivite. Çok teşekkür ederiz” dedi. Mükerrem Teneke de, “Ben daha önce kar gördüm ama torunum ilk defa kar görüyor. Çok güzel bir etkinlik. Çok şaşırdık burada kar görünce” diye konuştu. Yanında getirdiği çuvala doldurduğu karı Gültepe’de yaşayan ailesine götüreceğini söyleyen 65 yaşındaki Turan Çelik de, “Uzun zamandır kar görmemiştim. Şimdi burada görünce mutlu oldum. Aileme de götüreceğim” dedi. Vatandaşlar, beyaz mutluluğun keyfini dakikalarca kartopu oynayarak çıkardı.

Bir yanıt yazın