Gündemİzmir Haberleri

İzmir Kınık’ta feci olay! Eşini ve kızını öldürdü!

İzmir'in Kınık ilçesinde Mustafa Kocabıyık isimli şahıs nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı eşini ve kızını öldürerek kendisini polis ekiplerine arayarak ihbar etti. Ekipler olay yerine geldiğinde eşi Nergüzel Kocabıyık'ı mutfakta kızı Melike Kocabıyık'ı ise yatak odasında bıçaklanmış bir şekilde buldu.

İzmir’in Kınık ilçesinde 3 yıl önce uzman çavuşluktan istifa eden ve pazarcılığa başlayan 55 yaşındaki Mustafa Kocabıyık saat 10.30 sıralarında 22 yaşındaki kızı Melike Kocabıyık’ı ve 50 yaşındaki Melike Kocabıyık’ı nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı bıçaklayarak öldürdü.

“BENİ NEDEN ÖLDÜRMÜYOSUNUZ?”

Jandarmayı arayarak, eşi ile kızını öldürdüğünü söyledi. İhbar üzerine, ailenin Poyracık Mahallesi Park Caddesi’ndeki 2 katlı binanın üst katındaki evine giden jandarma ekipleri, Nergüzel Kocabıyık’ mutfakta, kızı Melike Kocabıyık’ı da yatak odasında bıçaklanarak, öldürülmüş halde buldu.

Balkonda sigara içerken bulunan Mustafa Kocabıyık, gözaltına alındı. Kocabıyık’ın kendisini gözaltına alan jandarmaya, “Beni neden öldürmüyorsunuz?” diye bağırdığı öğrenildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay yerindeki incelemelerinin ardından anne-kızın cansız bedenleri, Kınık Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Jandarma, soruşturma başlattı.

Yakınları, Mustafa Kocabıyık’ın 2 aydır psikolojik sorunları olduğunu, eşinin görme yetisini kaybetme tehlikesi yaşadığını, bu durumdan da kendisini sorumlu tuttuğunu anlattı.