İzmir Haberleri

İzmir Karabağlar’da köprüde intihar girişimi!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bir köprüde ismi açıklanamayan bir şahıs bunalıma girerek köprüye çıktı. İntihar girişiminde bulunan şahsı olay yerine gelen ekipler 1 saat konuşarak ikna ederek köprüden indirdi. Olaya ilgili soruşturma başlatıldı.

İzmir’in Karabağlar ilçesinde saat 03.00 sıralarında Limontepe kavşağında bulunan köprüye çıkan kimliği açıklanamayan şahıs intihar etmeye kalkıştı. Bunalıma girdiği ileri sürülen şahsı gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi.

1 SAAT İKNA ETMEYE ÇALIŞTILAR
İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polisler, köprünün altındaki yolu trafiğe kapatırken, itfaiye erleri ise köprüdeki kişinin atlama ihtimaline karşı önlem aldı. Köprüye çıkan polis ekipleri, atlayacağını söyleyen kişiyi eyleminden vazgeçirmek için ikna konuşmasına başladı. Yaklaşık 1 saat konuşulan kişi, köprüden inmeye ikna edildi. Önlem amaçlı kapatılan yol ise ulaşıma yeniden açıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Sağlık görevlileri, intihar girişiminde bulunan kişiyi kontrol amaçlı ambulansla İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bir yanıt yazın