İzmir Haberleri

İzmir İstanbul otobanından trafik kazası! Can pazarı yaşandı

İzmir İstanbul otobanında Ömer Başer va yanındaki arkadaşları kamyonetin patlayan lastiğini değiştirmek için yardıma geldikleri sırada onları farketmeden gelen tırın çarpması sonucu trafik kazası yaşandı. Ortalık resmen can pazarına dönerken 1 kişi hayatını kaybetti 4 kişi ise yaralandı.

İzmir İstanbul otobanında 16 KAS 32 plakalı kamyonet İzmir istikametine seyir halinde devam ettiği sırada aracının lastiği patladı.

LASTİĞİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN YARDIMA GELDİLER
34 AIU 319 plakalı otomobil sürücüsü Ömer Başer (30) ve yanındaki arkadaşları da çalıştıkları firmanın ait kamyonetin lastiğini değiştirmek için yardıma geldi.

Başer ve yanındakilere, lastiği değiştirdikleri sırada onları fark etmeyen 16 JFP 23 plakalı TIR arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Başer ve yanındaki bir kişi kamyonet ile TIR’ın arasında sıkıştı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Sıkışan 2 kişi bulundukları yerden sağlık ekipleri tarafından çıkarılırken, Başer’in hayatını kaybettiği tespit edildi. Diğer 3 yaralı hastaneye sevk edildi.

Polis ekipleri kaza mahalinde geniş güvenlik önlemleri alırken, otobanda uzun kuyruklar oluştu. Kazaya sebep olan TIR sürücüsü gözaltına alındı.

Bir yanıt yazın