Genel

İzmir ilinde geniş bir ofisi olsun isteyenlere, Yapı Kredi Bankası’ndan yeni duyuru! 23 bin TL’yi yatıran 134 metrekarelik büro için fiyat teklifi verebilecek!

Yapı Kredi Bankası, İzmir il sınırları içerisinde geniş bir büroya sahip olmak isteyen girişimciler için uygun fiyatlı büro satışı yapacağını bildirdi. Banka, yeni ihalesine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN GAYRİMENKUL SATIŞI!

Uzun yıllardır bankacılık sektöründe hizmet veren ve her dönem de bünyesinde geliştirdiği avantajlı kampanyalar ile uygun kredi hizmetleri sayesinde tüketicinin yanında olduğunu gösteren Yapı Kredisi, yeni dönemde de hız kesmeden hizmet vermeye devam ediyor. Bu kapsamda ağustos ayına girilmesi ile birlikte emekli promosyonu kampanyasını güncelleyerek gündeme gelen banka, bu kez de artan gayrimenkul fiyatları karşısında geliştirmiş olduğu yeni ihale hizmeti ile gündeme geldi.

Yapı Kredi Bankası hem hammadde fiyatlarının artışı hem de diğer faktörler çerçevesinde artış gösteren gayrimenkul fiyatlarına karşın Gayrimenko platformu ile anlaştı. Banka, ilgili platform aracılığı ile elinde bulunan gayrimenkulleri satacağını bildirdi.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN İZMİR KONAK’TA SATILIK BÜRO İLANI!

Yapı Kredi Bankası anlaşması bulunan Gayrimenko isimli yasal ihale platformu aracılığı ile yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ihale kapsamında İzmir ilinin Konak ilçesinin Güney Mahallesi’nde bulunan 134 metrekarelik bir büroyu satışa sunduğunu bildiren banka, ihale başlangıç bedelini 487 bin 500 TL, ihale katılım bedelini ise 23 bin 10 TL olarak açıkladı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN NASIL GAYRİMENKUL SATIN ALINIR?

Yapı Kredi Bankası’nın Gayrimenko isimli yasal ihale platformu aracılığı ile satışa çıkarmış olduğu gayrimenkullerden herhangi birisine sahip olabilmek için Gayrimenko platformuna üye olunması gerekmektedir. Üyelik işlemleri esnasında sözleşmenin de imzalanması gerekmektedir.

Gayrimeko isimli ihale platformuna üye olduktan sonra satın alınmak istenen gayrimenkul için belirlenmiş olan ihale hizmet bedelinin yatırılması gerekmektedir. Hizmet bedelinin yatırılmasının ardından ise ilgili gayrimenkul için online olarak fiyat teklifi verilebilmektedir.