Ege Haberleriİzmir HaberleriYerel Haberler

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi lise mezunu personel alımı yapacak!

İzmir’de Dokuz Eylül Üniversitesi personel alımı için ilan verdi. Üniversite tarafından verilen ilanda silahsız güvenlik görevlisi kadrosu için alım yapılacağı açıklandı. Güvenlik görevlisi olarak çalışmak isteyenlerin 5 gün içinde https://esube.iskur.gov.tr internet adresinden başvuru işlemlerini tamamlaması gerekiyor.

Dokuz Eylül Üniversitesine en az lise mezunu 12 personel alımı yapacağını duyurdu. Verilen ilana göre en az 18 yaşında olan adaylar İŞKUR internet sitesinden, a İŞKUR İl Müdürlüklerinden / Hizmet Merkezlerinden, Hizmet Notalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Güvenlik Görevlisi kadrosu için başvuru şartları:

1-En az lise veya dengi okul en çok ön lisans mezunu olmak
2-18-35 yaş arasında olmak
3-5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 14. Maddesinde belirtilen Özel Güvenlik Temel Eğitimini Başarı ile tamamlamış olmak, Özel Güvenlik Kimlik (Silahsız) Kartına sahip olmak (Kimlik geçerlilik süresi dolanlar için yenileme eğitiminin yapılmış olması gerekmektedir.)
4-Kadın adaylarda en az 1.65 cm boyunda olmak, Erkek adaylarda en az 1.75 cm boyunda olmak (Aile Hekimi ile belgelendirilmelidir.) Boy uzunluğuna göre kilo orantılı olmalıdır.
5-İç ve dış mekanda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak
6-Üniversitemizin İzmir ili merkez ve ilçelerinde bulunan tüm yerleşkelerinde çalışma şartlarını kabul etmek (Örn: Yerleşke yerlerimiz olan Selçuk, Kiraz, Seferihisar, Bergama, Foça, Urla gibi)

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ TARAFINDAN VERİLEN İLANA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.