DepremlerEge HaberleriGündemİzmir Haberleri

İzmir depreminin kahramanları İzmir’den ayrılıyor!

İzmir'de meydana gelen şiddetli depremde gece gündüz demeden arama yaparak enkaz altında kalan vatandaşlarımızın kahramanlarının bölgeden ayrıldığı bildirildi. AFAD'dn yapılan paylaşımda, "İzmir'de bir cana daha ulaşma umudu ve bitmek bilmeyen bir gayretle omuz omuza görev yapan tüm arama kurtarma ekiplerimize, kahramanlarımıza sonsuz teşekkürler" ifadesi kullanıldı.

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu İzmir’de meydana gelen şiddetli deprem sonrası arama kurtarma ekiplerinin çalışmalarını tamamladığını duyurdu.

137 KİŞİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

AFAD verilerine göre 30 Ekim’de saat 14.51’de merkez üssü Seferihisar olan 6.6 büyüklüğündeki depremde İzmir’de 114 kişi yaşamını yitirdi. 107 kişi enkazlardan kurtarıldı. 1035 kişi yaralandı.137 kişinin ise tedavisi sürüyor.

17 BİNADA ARAMA KURTARMA ÇALIŞMASI YAPILDI

Çöken 17 binada arama kurtarma çalışmaları yürütüldü. Enkazlarda can arayan Ayda ve Elif mucizesini yaşatan kurtarma ekipleri küçük törenlerle hayatını kaybedenleri anarak çalışma bölgelerinden ayrılıyor.

“KAHRAMANLARIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLER”

AFAD’dan yapılan paylaşımda, “İzmir’de bir cana daha ulaşma umudu ve bitmek bilmeyen bir gayretle omuz omuza görev yapan tüm arama kurtarma ekiplerimize, kahramanlarımıza sonsuz teşekkürler” ifadesi kullanıldı.