EkonomiGündemİzmir Haberleri

İzmir depremi sonrası Akbank’tan flaş karar! Depremzedelere 3 ay faizsiz erteleme

İzmir'de meydna gelen şiddetli depremin ardından Bayraklı'da bulunan bazı binaların yıkılmasıyla vatandaşlarımız zor zamandan geçerken Akbank flaş bir duyuruda bulundu. Zor günler geçiren bireysel müşterilerinin kredi taksit ve kredi kartı ödemelerini 3 aya kadar faizsiz erteleyeceğini açıkladı.

İzmir’in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremde zarar gören depremzedelerimiz için Akbank önemli bir duyuruda bulundu. Zor günler geçiren depremden olumsuz etkilenen bireysel müşterileri için faizsiz 3 ay erteleme yapacağını duyurdu.

FAİZSİZ ERTELEME

Bireysel müşterilerinin talep etmeleri halinde, kullanmış oldukları tüketici kredilerinin taksitlerini ve ekstresi gelen kredi kartı ödemelerini, 1 aydan 3 aya kadar faizsiz erteliyor.

Ayrıca Akbank, yine depremden etkilenen serbest meslek sahibi esnaf müşterilerinin de talep etmeleri durumunda, kredi geri ödemeleri veya taksitlerini 1 aydan 3 aya kadar faizsiz olarak erteleyecek.

BİREYSEL BAŞVURU

Yapılan açıklamaya göre; Akbanklılar bireysel başvurularını Akbank şubelerinden veya 444 25 25 Akbank Müşteri İletişim Merkezi’nden, serbest meslek sahibi esnaf Akbanklılar ise başvurularını şubelerinden yapabilecekler.