Denizli HaberleriEge HaberleriEkonomiİzmir HaberleriManisa HaberleriYerel Haberler

İzmir, Denizli, Uşak, Manisa, Samsun dikkat: Hesaplarınızı kontrol edin!

15 Haziran tarihinde beklenen haber geldi. İzmir, Denizli, Uşak, Manisa, Samsun ve daha bir çok ilde paralar yattı. Vatandaşlar maaşları e-Devlet sistemi üzerinden sorgulayabiliyorlar.

Evde bakım maaşı her ay merak edilen konular arasında yer alıyor. Maaşın yatıp yapmadığını merak edenler internet sayfalarında araştırma yapıyorlar. İzmir, Denizli, Uşak, Manisa, Samsun ve daha bir çok ilde evde bakım maaş ödemeleri yatırıldı. Bu yıl maaş ödemeleri 2 bin 706 TL olarak gerçekleştiriliyor.

e-Devlet sistemi üzerinden sorgulama yapılabiliyor

Vatandaşlar maaş ödemeleri ile ilgili olarak e-Devlet sistemi üzerinden sorgulama yapabiliyor. Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama işlemi için e-Devlet sistemine T.C. ve şifre ile giriş yapmak gerekiyor. Ödemeler her ayın 15’i ila 31’i arasında gerçekleştiriliyor.

Maaş yatırılan iller şöyle:

İzmir, Tokat, Antalya, Uşak, Kocaeli, Kırıkkale, Manisa, Samsun, Ordu, Konya, , Hatay, Bolu, Osmaniye, Kırşehir, Balıkesir, İstanbul, Bursa, Bilecik, Çanakkale, Malatya, Denizli, Ankara, Şanlıurfa, Zonguldak, Afyonkarahisar, Sakarya, Diyarbakır, Aksaray