İzmir Haberleri

İzmir'de İzban Nergiz Metro durağında intihar! Ege Üniversitesi öğrencisi Dilan'ın intiharı öncesi paylaşımı

İzmir‘in Karşıyaka ilçesinde bulunan Nergiz İZBAN durağında saat 16.25 sıralarında Ege Üniversitesi öğrencisi Dilan E., sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladıktan sonra kendini Cumaovası-Aliağa seferini yapan trenin önüne attı. 

Dilan E.’nin intihar ettiğini gören çevredeki vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine ihbara gelen ekipler, üniversite öğrencisi Dilan E.’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Durakta bekleyen ve trenin içinde yolculuk yapan vatandaşlar şoka uğrarken, Dilan E.’nin ölüm haberini duyanlar ise yıkıldı. Dilan E.’nin sosyal medyadan paylaştığı veda mesajı ise okuyanların yüreklerini dağladı.

“HOŞÇAKALIN”
Savcının incelemesinin ardından Dilan E.’nin cansız bedeni, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. İZBAN seferleri ise intihar nedeniyle bir süre aksadı. Dilan E.’nin, olaydan yaklaşık 1 saat önce sosyal medya hesabından, ‘Hoşçakalın gidiyorum ben’ paylaşımında bulunduğu ortaya çıktı. Polis, Dilan E.’nin intiharıyla ilgili soruşturma başlattı. 

İZBAN SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLAMADA BULUNDU

SEFERLER NORMALE DÖNDÜ
Yaşanan olaydan sonra aksayan İZBAN seferleri yaklaşık 2 saat sonra normale döndü.

Bir yanıt yazın