İzmir Haberleri

İzmir'de intihar eden hemşirenin ölmeden önce eşiyle görüntülü konuştuğu ortaya çıktı!

İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hemşire olan evli ve 1 çocuk annesi Müjgan Ö. (30), Barbaros Cadesi üzerindeki apartmanda dün akşam saatlerinde şırıngayla koluna sıvı enjekte ettikten sonra yaşamına son vermişti. 

HAYATINI KAYBETTİ
Kendisinden haber alamayan yakınları eve geldiklerinde, Müjgan Ö.’yü yerde hareketsiz şekilde yatarken buldu. Yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Adrese gelen sağlık ekiplerinin yapmış olduğu kontrollerde, Müjgan Ö.’nün hayatını kaybettiği belirlendi. Soruşturma kapsamında evde incelemelerde bulunan polis ekipleri, Müjgan Ö.’nün cesedinin yanında şırınga ve sıvı madde olduğunu belirledi.

EŞİYLE GÖRÜNTÜLÜ KONUŞTU
3 yaşında bir kız çocuğu olan Müjgan Ö.’nün intiharından önce, eşiyle görüntülü telefon konuşması yaptığı ve ikilinin Müjgan Ö.’nün nöbeti sonrası için plan yaptıkları iddia edildi.

Müjgan Ö.’nün cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılmıştı. Yaşamına son veren hemşirenin cenazesi yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alındı. Müjgan Ö.’nün cenazesinin memleketi Muğla’ya götürüldüğü ve burada defnedileceği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Bir yanıt yazın